Betaalmogelijkheden


Welke betalingsmethoden zijn er bij jullie mogelijk?  
 
 
U kunt bij ons betalen via een overschrijving (vooruit betalen)
IBAN- NL94INGB0009444673 t.n.v Outlet Bosman te Kerkrade. o.v.v. bestelnummer.
(Voor het Buitenland)
BIC- INGBNL2A
Tevens kan er contant of per PIN in onze winkel worden afgerekend. .  Ook is het mogelijk om uw betalingen te verrichten via iDEAL .(nieuwe standaard van de gezamelijke banken voor het betalen via internet)

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Pakket ( 30 (Binnenland) € 6,50
Pakket  (Buitenland) € 7,70 tot 2 KG

Dit is inclusief track & trace mogelijkheid (volgen van het pakketje via internet) NL

Dit is ongeacht het aantal artikelen dat u heeft besteld. De genoemde prijzen zijn inclusief administratie, verpakkings- en afhandelingskosten. Uiteraard kan het bestelde produkt ook gewoon bij ons in de winkel worden afgehaald.

Voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij Outlet Bosman afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Outlet Bosman. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Outlet Bosman wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zo wordt uw bestelling mits voor 15.00 uur besteld nog de volgende dag afgeleverd.

De voordelen van iDEAL
Uw bestelling bij Outlet Bosman wordt na betaling meteen verstuurd. Vandaag voor 15.00 uur besteld, morgen in de meeste gevallen in huis! Andere voordelen om met iDEAL te betalen zijn:
iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken: Postbank, ABN Amro, Fortis en Rabobank.
Toegang tot internetbankieren van één van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
iDEAL is volledig gratis bij Outlet Bosman.

Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode - ABN AMRO e.dentifier, Rabobank Random Reader of GSM voor ING TAN - bij de hand.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kunt u uw merk niet vinden? Gebruik de zoekfunctie of neem contact met ons op. Wellicht kunnen we het voor u bestellen.