Betaalmogelijkheden


Welke betalingsmethoden zijn er bij jullie mogelijk?  
 
 
U kunt bij ons betalen via een overschrijving (vooruit betalen)
IBAN- NL94INGB0009444673 t.n.v Outlet Bosman te Kerkrade. o.v.v. bestelnummer.
(Voor het Buitenland)
BIC- INGBNL2A
Tevens kan er contant of per PIN in onze winkel worden afgerekend. .  Ook is het mogelijk om uw betalingen te verrichten via iDEAL .(nieuwe standaard van de gezamelijke banken voor het betalen via internet)

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Pakket ( 30 (Binnenland) € 6,50
Pakket  (Buitenland) € 7,70 tot 2 KG

Dit is inclusief track & trace mogelijkheid (volgen van het pakketje via internet) NL

Dit is ongeacht het aantal artikelen dat u heeft besteld. De genoemde prijzen zijn inclusief administratie, verpakkings- en afhandelingskosten. Uiteraard kan het bestelde produkt ook gewoon bij ons in de winkel worden afgehaald.

Voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij Outlet Bosman afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Outlet Bosman. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Outlet Bosman wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kunt u uw merk niet vinden? Gebruik de zoekfunctie of neem contact met ons op. Wellicht kunnen we het voor u bestellen.